​

Tlf.: 51928​340

Ndr. Strandvej 12

6731 Tjæreborg

CVR: 31859182

post@jydskbyg.dk

​Sponsor aftale til forening i Esbjerg

Nu kan du støtte lokale foreninger og klubber, på en alternativ måde. Jydsk Byg, giver økonomisk støtte til det lokale sports- og foreningsliv.


Læs pressemeddelelsen herunder.

Foreninger og klubber får lettere adgang til penge.

Tiden hvor klubber og foreninger ikke kunne få deres penge til at slå til er nu forbi, hvis det står til Tømrer og Snedkerfirmaet Jydsk Byg fra Tjæreborg.

Det vi har i tankerne er at klubberne/foreningerne laver en aftale med os, hvor de henviser kunder til os, og så får de 2 % af faktura beløbet uden moms som støtte siger, Peder Illeborg Andersen og Hardy Møller. Hvis vi udfører arbejde for 10.000 kr. ekskl. moms, så er der 200 kr. i støtte til klubben/foreningen.

Vi ønsker at støtte alle klubber og foreninger med vores koncept, siger tømrermester Peder Illeborg Andersen fra firmaet. 

Uanset om man ønsker at støtte en Bingo klub, Fodboldklub, Ride klub, Svømmeklubeller måske en gruppe spejdere eller FDF´ere. 

Det kan også være et enkelt hold, som måske skal til en turnering hvor det kniber med at finde pengene til det, så kan de indgå en aftale med os om, at blive støttet af vores kunder, og på den måde kan de få flere penge at gøre godt med og dermed få flere og større ønsker opfyldt.

Det klubberne kan gøre for at gøre opmærksom på at de har sådan en aftale med os er, at nævne det i eksempelvis klub/foreningsblad, på deres hjemmeside, i nyhedsbreve og måske et link til vores hjemmeside på deres hjemmeside.

Hvis vi tager et eksempel, så vil det foregå på denne måde, at en mulig kunde ringer til os på 51 92 83 40
eller 23 66 69 77, og fremlægger sin opgave og samtidig oplyser om hvem kunden ønsker at støtte. Hvis vi skal løse opgaven for kunden, fremsender vi et skriftligt tilbud til kunden, hvor i der står hvor meget den pågældende klub/forening får i støtte fra opgaven. Når arbejdet er udført, og fakturaen er betalt, afregner vi med klubben eller foreningen, siger Peder Illeborg Andersen.

Hvis der er en kunde som ønsker at støtte en klub eller forening som ikke er med i samarbejdet, skal kunden lige nævne det for os inden vi afgiver et skriftligt tilbud, så kontakter vi klubben eller foreningen.

Vi vil gerne støtte så mange som muligt, derfor går vi ikke ud og støtter med en stor pose penge på et
sponsorat. Vi kan godt lide tanken med at støtte mange, i stedet for at støtte få.

Vi blander os ikke i om pengene går til, kegler, håndbolde, træningsdragter, danse sko, afslutningsfester eller betaling for et stævne, det er helt op til den klub/forening eller måske det hold som har en aftale med os slutter Peder Illeborg Andersen og Hardy møller.

Er der klub/foreningsfolk som efter at have læst dette, har spørgsmål er de meget velkommen til at ringe til

Peder Illeborg Andersen på 51 92 83 40 eller til Hardy Møller på 23 66 69 77, eller sende en mail på

pederilleborg@hotmail.com

Tlf.: 51928​340

Ndr. Strandvej 12, Tjæreborg​

​CVR: 31859182

Mail: post@jydskbyg.dk